1 Takım Motosiklet Kontak Anahtarı Kilidi Gaz Yakıt Benzin Deposu kapatma başlığı Kawasaki Ninja ZX6R ZX-6R ZX 6R 2013-2018 2 anahtar

1

SKU: l11992

Etiketler: kuyruk kawasaki zx6r, nintendo anahtarı köknar, mont kawasaki ninja, bisiklet 29 kilidi, kawasaki ninja 600 zx6r parçaları, hm motosiklet ateşleme, trk motosiklet aksesuarları, silicine anahtar kapak, çiçek led zincir tak ab, kawasakı zx6r 2000.

₺1 282.71 ₺1 026.13

Detaylar

1 Takım Motosiklet Kontak Anahtarı Kilidi Gaz Yakıt Benzin Deposu kapatma başlığı Kawasaki Ninja ZX6R ZX-6R ZX 6R 2013-2018 2 anahtar

Belirleme:

Durum: %100 % yepyeni

Ürün Adı: Kontak Anahtarı Kilidi ve Yakıt Gaz Kapağı Anahtar Seti

Renk: resim olarak

Malzeme: Alüminyum ve plastik

Adet: 1 Takım (resimde Gösterildiği Gibi)

Özellikler:

- -100 % yepyeni, asla monte edilmemiş, yüksek kalite.

-- Yüksek sınıf kalite ve çok dayanıklı .

-- Kalite OEM ekipmanını aşıyor

-- Tak ve çalıştır, doğrudan uyum, kolay kurulum

Takım:

Kawasakı Nınja ZX6R ZX-6R ZX 6R 2013-2018 için

Paket içeriği:

1 X Yakıt Gaz Kapağı

1 X Kontak Anahtarı

2 X Anahtar

1 X Koltuk Kilidi

3 X Vida

Not :

- Resimler tarafından sunulan renk, izleme sisteminin farklı konfigürasyonundan farklı olabilir.Renk sapması meydana gelebilir.

- Uyumluluk Tablosu sadece genel referans içindir, bazı modellerin farklı ülkelerde farklı adları vardır, bu nedenle sipariş vermeden önce bisikletinizin modelini ve yılını kontrol ettiğinizden emin olun, bisikletinizin orijinal parçaları kullandığından emin olun(yeniden donatmayın).

Not:

1. Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz varsa,lütfen önce bize bir e-posta gönderin, bir iş günü içinde size geri döneceğiz Lütfen sabırlı olun.

2. Bir sipariş verdiğinizde, nakliye yöntemini seçin ve nakliye dahil sipariş için ödeme yapın.Ödeme tamamlandıktan sonra, biz 3-7 gün içinde öğeyi göndereceğiz.

3. Farklı ülkelerdeki farklı gümrükleme süreleri nedeniyle, tüm uluslararası gönderilerin teslim süresini garanti etmiyoruz.

4. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve size geri döneceğiz.

5. Bizim öğe ve hizmet ile memnun iseniz, bir 5 Yıldızlı Olumlu geribildirim çok takdir edilecektir

Özellikler

  • Model Adı: Kawasaki Ninj için
  • Ürün Uzunluğu: 25cm
  • Malzeme Türü: Alüminyum Ve Plastik
  • Ürün Ağırlığı: 0.9kg
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Kilitler ve Mandallar
  • Marka Adı: JİUWAN'IN
  • Ürün Yüksekliği: 10cm
  • Ürün Genişliği: 15cm
  • 1 2022-12-26

    Anonymous

    Bu satıcıya dikkat edin ne sattığı hakkında hiçbir fikri yok ve satın aldıktan sonra işbirliği yapmayacak, kimsenin ondan satın almasını tavsiye etmem .

    Bir Yorum bırak

    İlgili ürünler