Plastik Uzaktan Kumanda Değiştirme IR Uzaktan Kumanda Bluetooth uyumlu Televizyon Denetleyicisi Amazon Fire TV çubuk mini PC 4K

0

SKU: l125052

₺258.50 ₺126.76

Detaylar

ABS IR Uzaktan Kumanda Değiştirme Kızılötesi Uzaktan Kumanda ile Bluetooth uyumlu TV IR Denetleyici Amazon Yangın TV çubuk mini PC 4K

Özellik:

1. Malzeme: Yüksek kaliteli yedek uzaktan kumanda, ABS yapılmış, hafif ve ergonomik tasarım.

2. Uygulanabilir: Güç, ses ve sessiz düğmeleriyle TV'nizi, ses çubuğunuzu ve A/V alıcınızı kontrol etmenizi sağlar.

3. İşlev: İçeriği kolayca bulmak, başlatmak ve kontrol etmek için Alexa'ya basın ve isteyin.Standart gezinme ve oynatmayı kullanarak en sevdiğiniz sahnelere hızlıca atlayın controls.Do Alexa için daha fazlası.Müzik çalmak, spor skorlarını kontrol etmek, hava durumunu kontrol etmek, canlı kamera bilgilerini görüntülemek ve uyumlu akıllı ev cihazlarını kontrol etmek gibi.

4. Piller: 2 X 1,5 V AAA alkalin pil takın, TV'yi yeniden başlatın, ardından bu uzaktan kumandayı TV ile eşleştirin ve kullanıma hazırsınız (düğme piller ürüne dahil değildir).

5. Geniş uyumluluk: Fire TV Stick Lite / Fire TV Stick 2020 Sürümü / Fire TV Stick (2.Nesil) / Fire TV Stick 4K / Fire TV Küpü (2. Nesil) / Fire TV Küpü (1. Nesil) ve Amazon Fire TV (3. nesil, Kolye Tasarımı) ile uyumludur.Amazon Fire TV (1.ve 2. nesil) / Fire TV Stick (1. nesil) / veya Amazon Fire TV Edition akıllı TV'ler ile uyumlu değildir.

Belirleme:

Certification: CE

Menşei: Anakara Çin

Kullanım: TV

Kablosuz İletişim: IR

Model Numarası: TV Uzaktan Kumandası

Paket: Evet

Modeli: L5B83H

Malzeme: ABS

Renk: Siyah

Pil: 2 X AAA pil (dahil değildir)

Boyut: 142x38x16mm / 5. 59x1. 5x0. 63in

Ağırlık: 45g

Uygulanabilir Model:

Fire TV Stick Lite ile uyumlu / Fire TV Stick 2020 Sürümü / Fire TV Stick (2. Nesil) / Fire TV Stick 4K / Fire TV Küpü (2. Nesil) / Fire TV Küpü (1. Nesil) / ve Amazon Fire TV (3. nesil, Kolye Tasarımı)

Amazon Fire TV (1.ve 2. nesil) / Fire TV Stick (1. nesil) / veya Amazon Fire TV Edition akıllı tv'lerle uyumlu değildir.

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 X Uzaktan Kumanda

Özellikler

  • Paket: Evet
  • Kullanmak: TV
  • Model Numarası: tv uzaktan kumandası
  • Marka Adı: ALLOYSEED
  • Kablosuz İletişim: IR
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: CE
  • İlgili ürünler