DIY Aşk Kedi Pençe Ampul silikon Kalıp El Yapımı Anahtarlık Kalıp Yapımı Malzemeleri Zanaat El Sanatları Parti Dekorasyon

0

SKU: l144792

Etiketler: pense mini kavisli, b silikon epoksi, kalıplar epoksi demir, ols takı yapımı, kalıplar epoksi m, wiha pense mini, yenilik takı yapımı, metal kalıp geniş, dexo takı yapımı, metal kalıp az.

₺33.37 ₺16.68

Detaylar

DIY Aşk Kedi Pençe Ampul silikon Kalıp El Yapımı Anahtarlık Kalıp Yapımı Malzemeleri Zanaat El Sanatları Parti Dekorasyon

Özellikler:

marka yeni ve yüksek kaliteli.

En iyi Hediye Seçimi: Bu kalıplar kendiniz,aileniz,arkadaşlarınız veya el sanatları projesini seven herkes için harika bir hediyedir.Ya da arkadaşlarınız ve aileniz için eşsiz Sevgililer Günü, doğum günü, yeni yıl hediyelerinizi yapabilirsiniz.

DIY: Epoksi reçine ile doldurulduğu sürece kalıba bazı zarif altın tozu, altın tozu, gümüş payetler, pigmentler ve çeşitli güzel süslemeler ekleyebilirsiniz, size kendi tarzınızla dolu güzel efektler getirebilir.

Serbest bırakılması Kolay: Esnek silikon aşk kedi pençe ampul yapma kalıbının sökülmesi kolaydır, kalıntı bırakmaz,malların alttan küçük bir itme ile dışarı çıkmasına izin veren yüzey ve kullanımdan sonra temizlenmesi kolaydır.

Yüksek kalite: Dayanıklı silikon malzemeden yapılmış, esnek ve tekrar kullanılabilir.

Geniş Uygulama: Kalıp sadece aşk kedi pençe ampul yapmak için değil, aynı zamanda diğer DIY el sanatları projeleri olarak da kullanılabilir.

Özellikler:

Malzeme: Silikon Kauçuk

Boyutu: yaklaşık 115x55mm / 4. 52x2. 16 inç

Boyutu: yaklaşık 14. 5x10mm / 0.57x0.39 inç

Renk: Beyaz

Paket içeriği:

1x Aşk Kedi Pençe Ampul Silikon Kalıp

Not:

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun. 2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: JAVRİCK'İN
  • Öğe Türü: Takı Araçları ve Ekipmanları
  • Takı Araçları ve Ekipmanları Tipi: Kalıplar
  • İlgili ürünler