5 Adet Hasarlı Vida Extractor matkap uçları Çift Taraflı Soyulmuş Kırık Cıvata Sökücü Seti Kolayca Almak Hızlı Yıkım Aracı

5

SKU: l171896

Etiketler: kırık ahşap vida aspiratör, tornavida hasarlı torx, diş beyazlatma beyaz şeritler, hassas dişler beyaz şeritler, etiket 3d dişler, hasarlı kıvırcık saçlar, hasarlı saç atkı, tornavida hasarlı 1mm, hasarlı vida çıkarıcı, kırık vida extractor aracı.

₺149.19 ₺86.49

Detaylar

Açıklamayı Vurgula:

Ürün adı: Vida Extractor

Malzeme: yüksek hız çeliği

Renk: gümüş

Yüzey işleme: nikel kaplama

Teknik Özellikler: 0#, 1#, 2#, 3#, 4#

Sap çapı: Altıgen şaft 1/4 "(6.35 mm)

Özellikler: dişli kafa, daha güçlü kavrama, daha iyi kullanım

Ambalaj: plastik kutu / 90*60*15mm

Uygun için: ahşap vidalar, mekanik vidalar, Philips vidalar, düz vidalar, altıgen vidalar, boyalı vidalar, vb

Miktar: 5 adet

Özellik:

【S2 Çelik Malzeme】 Vida çıkarıcı seti, hasarlı vidaları kolayca çıkarmak ve işinizi daha verimli hale getirmek için yeterince sert olmasını sağlayan birinci sınıf yüksek mukavemetli ve dayanıklı yüksek hızlı çelikten yapılmıştır.

【İçin uygun】 Vida çıkarıcı herhangi bir matkap ve herhangi bir boyutta vida ile çalışır veya bolt.It soyulmuş, kırılmış veya hasar görmüş, Alyan cıvatalar, makine vidaları, gecikme cıvataları, ahşap vidalar, altıgen cıvatalar, sac vidalar, yuvarlak cıvatalar ve diğer vidalar için uygundur.

【Kullanımı Kolay】Üç basit adımda kolay kullanım: 1. matkap; 2. bitleri çevirin; 3. çıkarma.Dinamik çıkarıcı matkap uçları setimizle, soyulmuş, boyanmış, paslanmış veya yuvarlatılmış vidaları ve cıvataları çıkarmak hiç bu kadar kolay ve verimli olmamıştı!

【Multiple Size】 Extractor Seti Aracı özellikleri ile Set#0, #1, #2, #3, #4. Hasarlı, kırık veya soyulmuş vidaların ortak boyutlarını kolayca ve hızlı bir şekilde çıkarabilir.Farklı boyutlar, talep ettiğiniz her şeyi karşılayabilir ve her boyutta vida veya cıvata için uygun hale getirebilir.

【Geniş Uygulama】 Vida çıkarıcı, duvar panosu, ahşap ve sac cıvatalar, ev dolapları, dizüstü bilgisayarlar ve diğer donanımlı aletler dahil olmak üzere evinizdeki vida onarım sorunlarının çoğunu çözebilir.Bu vida sökücü, her türlü çeşitli makine tamir işleri için uygundur.

Parça Listesi:

5 * Vida Çıkarıcı

Özellikler

  • Model Numarası: 20001551101
  • Malzeme: Kobalt Çelik Alaşımları
  • Kendin Yap Malzemeleri: Ahşap
  • Kullanmak: Metal Delme
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Toorise
  • Tip: Çekirdek Matkap Ucu
  • Sertifika: CE
  • 5 2022-09-15

    Anonymous

    TIPKI RESİM GİBİ.

    Bir Yorum bırak

    İlgili ürünler