Yapay Simülasyon Gıda Sebze Sahte acı biber Meyve Fotoğraf Sahne Dekorasyon Odası Ev Noel Duvar Dekoru

4.8

SKU: l4304

Etiketler: cavali ev dekorasyonu, kalın dekor, goth kawaii oda dekoru, tilki yenidoğan fotoğraf sahne, ev aksesuarları tasarımı, dekorasyon arco ev, noel süslemeleri ev 20, tanımsız pantolon, rozet Noel, nordic yaratıcı ev dekorasyonu.

₺90.51 ₺54.27

Detaylar

modname = ckeditoryapay simülasyon gıda sebze sahte pul biber meyve dekorasyon odası ev noel duvar dekoru için fotoğraf sahne Açıklama: 100 % yepyeni ve yüksek kalite Düğün partisi, ofis, kahve dükkanı, ev ve bahçe dekorasyonu için mükemmeldir.Temizlemesi kolay, diğer renklerle eşleşmesi kolay.Şartname: Malzeme: Köpük Boyutu: yaklaşık 50 cm-58 cm Renk: Resimde gösterildiği gibi Uygulanabilir: Restoran dekorasyonu, otel dekorasyonu, çiftlik evi, restoran dekorasyonu, model odası ekranı, dış mekan ekranı, stüdyo çizimi, öğretim yardımcıları, çekim sahne vb.Gibi çeşitli uygulamalar ve durumlar için uygundur.Bakımı nasıl yapılır? 1. Dağınık toz: simülasyon çiçeklerini suyla yıkayabilir, düşük sıcaklıkta bir üfleyici ile üfleyebilir, güneşe maruz bırakmayın. 2. Renk solması: solmaya neden olmamak için spot ışıktan veya doğrudan güneş ışığından kaçının. 3. Çiçeğin kirli tozunu temizlemek için en uygun zaman bir defada 5 gündür!yıkama için 2-3 ay.Paket içeriği: 1 x Yapay Sebze veya Meyve Not: 1.Manuel boyut ölçümü 1-5mm hata olacaktır.Lütfen sipariş verdiğinizde miktar ve boyuttan emin olun. 2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. 3.It yarı mekanik bir üründür, bazı kusurlar kaçınılmazdır.Lütfen anlayın. 4.Özel kumaş nedeniyle, yapay renklendirme ile birleştiğinde, farklı partilerdeki aynı rengin hafif bir renk farkı olacaktır.

Özellikler

  • Uygulanabilir sahne: Otel / Restoran / Anaokulu / Sergi salonu / Açık / Fotoğraf stud
  • Özellik: simülasyon / gerçekçi / Şiş
  • Malzeme: PU, Köpük
  • Renk: Resimde Gösterildiği gibi
  • öğe: yapay meyve ve sebzeler
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Adet sayısı: 1 adet
  • Kullanmak: ev dekorasyonu
  • 5 2022-10-01

    Anonymous

    Her şey yolunda. çabuk geldi. çok teşekkür ederim..

    5 2022-10-21

    Anonymous

    Salatalık ve havuç aldım, kaliteli, açıklamaya uygun, çabuk geldi. Satın alma işleminden çok memnunum, satıcıyı tavsiye ederim..

    4 2023-01-05

    Anonymous

    Çok güzel. Büyükler, bunu resimde söylemezdik ama çok mutluyum. Çok hızlı teslimat. Teşekkür ederim..

    5 2023-01-03

    Anonymous

    İki tane almıştım, ama geldiğimde biraz geldiğini düşündüm. Bu yüzden büyümek için iki tane daha aldım. Çok beğendim, mutfağıma özel bir dokunuş kattı .

    5 2022-10-20

    Anonymous

    Her şey yolunda, gerçekten gerçek gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim satıcı!.

    Bir Yorum bırak

    İlgili ürünler