Açı Öğütücü Elektrikli Matkap Dönüşüm 10mm Matkap Chuck Dönüştürücü Hızlı Değişim Adaptörü İçin 4 inç Açılı Taşlama M10 İplik

5.00

SKU: l50646

Etiketler: açı öğütücü elektrikli matkap dönüşüm.

₺323.31 ₺210.17

Detaylar

Tip 100mm açılı taşlama makinesi, açılı taşlama makinesini bir el elektrikli matkabına dönüştürmeye ve birden fazla amaç için bir makine gerçekleştirmeye adanmıştır.

Ana Özellikler

[Alaşımlı Çelik Malzeme] Açılı taşlama makinesinin adaptörü, pas direnci, yüksek tokluk, yüksek tork ve iyi dayanıklılık ile hassas bir şekilde işlenmiş ve şekillendirilmiş yüksek mukavemetli alaşımlı çelikten yapılmıştır.

[Üç çeneli Ayna] Klasik üç çeneli tasarım sabittir ve kolay değildir slip.It el matkaplarını, tornavidaları, akülü matkapları, hafif darbeli matkapları, dişli ahşabı ve torna matkaplarını sıkıca barındırabilir.

[Kolay Kurulum] İç dişli tasarımı, çeşitli markaların 100 açılı taşlama makinesine hızlı bir şekilde takılmasını kolaylaştırır, kurulum süresinden tasarruf sağlar ve iş verimliliğini artırır.

[Geniş sıkma aralığı] Maksimum 10mm matkap ucu, ahşap, metal ve seramik karo işlemleri için uygun çeşitli delme ihtiyaçlarını karşılamak üzere kelepçelenebilir.

[Açılı Taşlama Makinesi Hakkında] Elektrikli açılı taşlama makinesi, yüksek hızlı dönen sac taşlama taşları, kauçuk taşlama taşları, tel tekerlekler kullanır, etc.to metali öğütün, kesin ve cilalayın parts.Do çalışma sırasında su kullanmayın.Taş keserken bir kılavuz plaka kullanılmalıdır.

[İpuçları] Elektronik kontrol cihazlarıyla donatılmış modeller için, bu tür makinelere uygun aksesuarlar takılmışsa, taşlama ve parlatma işlemleri de yapılabilir.

Özellikler

Ürün Ağırlığı 154G

Kullanım aralığı 100mm açılı taşlama Destek aralığı 1.5-10mm Ürün Boyutu

(U x g x y) 5 × 5 × 5 cm / 2 × 2 × 2 inç

Paket içeriği Açı Öğütücü Elektrikli Matkap Dönüşüm Collet × 1

Malzeme Tungsten çelik Not

Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde görüntülenen renkten biraz farklı olabilir.

Özellikler

  • Kendin Yap Malzemeleri: Döşeme
  • Marka Adı: isfriday
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İlgili ürünler