Için CLAA156WB11A CLAA156WB13A WLED LVDS 40Pin 15.6" dizüstü bilgisayar paneli TV Denetleyici Sürücü Kartı 1366 * 768 VGA USB AV RF DIY Kiti

5

SKU: l5152

Etiketler: ltn116al01 301 denetleyici hdmı, lcd ekran lvds 7, imac 27 lvds hdmı, kontrol h 600, lcd monitör hdmı 15 inç, hb140wx1 200 denetleyici hdmı, nt68676 2 denetleyici, lvds 17 3 denetleyici, denetleyici m nt68676 101, adaptör hdmı lvds.

₺438.18 ₺403.09

Detaylar

Bu kiti satın alma talimatları: Satın almadan önce, lütfen ekran modelinizin listedeki modelle tam olarak aynı olduğundan ve ekranın normal şekilde görüntülenebildiğinden emin olun.Ekran modeliniz ürün listemizde değilse.Hangi kitin sizin için uygun olduğunu doğrulamaya yardımcı olması için lütfen ekran modelini bize bildirin. (Bu çok önemlidir, Yanlış satın alma kullanılamaz hale gelebilir).Doğru model etiketi ekranın arkasında bulunabilir panel.As aşağıda gösterilmiştir: Denetleyici Kurulu Açıklama: denetleyici sürücü panosu LVDS 40 Pins Arayüzü için çalışmak LCD Ekran Çalışma Güç Kaynağı: DC 12V-3A (DC Bağlantı noktası: 2.5 MM ve 5.5 MM iç+ dış -)

Özel dikkat: Asla 12v'den fazla voltajlı güç kaynağı kullanmayın, aksi takdirde devre kartı hasar görür!!!Giriş Sinyali Olmadığında Bekleme Moduna Geçin (Bekleme Modu USB bağlantı noktası yazılım yükseltmeyi, multimedya oynatmayı destekler PAL ve NTSC ile uyumlu AV Video Girişi: HDMI uyumlu VGA AV USB RF (Yalnızca TV analog sinyalleri desteklenir) Ses Girişi: HDMI uyumlu PC-Ses Ses Çıkışı: PH2. 0 4-Pin hoparlör konektörü, 3.5 mm Kulaklık jakı OSD: parlaklık kontrast otomatik dil ve benzeri Dil: ingilizce çince Kurulu boyutu: 188mm*37mm Kit içerir: 1 adet x denetleyici anakart 1 adet x LVDS 40 pins kablo (uzunluk 25 CM) Kablo ile 1 adet x IR ve klavye 1 Adet x uzaktan kumanda (pil dahil değildir) dahil) Özel Not: 1.Paket listesi aksesuarlarına ek olarak, LCD ekran güç adaptörünü ve HDMI uyumlu veya VGA sinyal kablosunu vb. Hazırlamanız gerekir.Güç Adaptörüne ihtiyacınız varsa→ PH2. 0 4 Pinli Küçük Hoparlörlere ihtiyacınız varsa→

LVDS 40 Pinli Ekran Kablosuna ihtiyacınız varsa→

Bu Denetleyici Kartı Koruma Kutusuna ihtiyacınız varsa→

2 .Panel modeliniz satış listemizde değilse.Onaylamak için lütfen panelin arkasındaki model etiketinin ve sinyal portunun bir fotoğrafını bize gönderin. (Gereksiz anlaşmazlıkları önlemek için lütfen körü körüne sipariş vermeyin).

3 .Sizin için uygun bir kit hazırlamamız gerektiğinden ve üretici ürünü yükseltebileceğinden veya güncelleyebileceğinden, bazı aksesuarlar gösterilen resimlerden farklı olacaktır, lütfen alınan gerçek ürüne bakın.

4 .Biz ödeme doğrulama aldıktan sonra 3 iş günü içinde ulaşım ayarlayacaktır (hafta sonları ve tatil günleri hariç).Ödeme yapmadan önce lütfen makbuz bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun.Paket gönderildikten sonra hiçbir bilgi değiştirilemez.

5 .Satış fiyatımıza gümrük vergileri, KDV ve diğer tüm gizli ücretler dahil değildir.Bu maliyetleri belirlemek için sipariş vermeden önce lütfen ülkenizin/bölgenizin gümrük departmanına danışın.

6 .Operasyon sırasında herhangi bir sorun yaşarsanız.Lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin us.It sorunu kontrol etmemize yardımcı olacak bazı fotoğraflar veya videolar sunmak en iyisidir.Kör olumsuz değerlendirme herhangi bir sorunu çözmez.Umarım çözmek için iletişim kurabiliriz.Şimdiden teşekkürler.Kurulum adımları: 1. Eski ekran kablosunu LCD panelden çıkarın. 2. Yeni ekran kablosunu LCD panelinize bağlayın. (Konektör temas yönüne dikkat edin) 3. Denetleyici kartını HDMI uyumlu veya VGA sinyal kablosuyla PC'ye bağlayın. 4. Giriş gücü DC 12V-3A. (Lütfen standart LCD ekran güç kaynağını kullanın, diğer güç girişi normal şekilde önyükleme yapmayabilir) 5. Tüm bağlantıyı bitirdikten sonra, lütfen açmak için acele etmeyin!Denetleyici kartına güç verilirken metal temasına izin verilmez, aksi takdirde kısa devre oluşabilir.bu, denetleyici kartının kullanılamamasına neden olabilir.Dil değiştirme yöntemi: 1. Kurulum menüsüne girmek için uzaktan kumandadaki "MENÜ" yi kullanın. 2. "设置"ye geçmek için sol tuşu veya sağ tuşu kullanın. 3. İlk "菜单语言" öğesinde, dili seçmek ve onaylamak için sol tuşu veya sağ tuşu kullanın.Lütfen aşağıdaki fotoğrafa bakın.Ekran bulanık olduğunda, ayarlamak için lütfen aşağıdaki adımlara bakın: 1. Uzaktan kumandayı kullanın "MENÜ" tuşuna basın, ardından fabrika ayar menüsüne "1147" sayı tuşuna basın. 2. “PANEL Ayarı” seçeneğini seçin.İçeri girdikten sonra "LVDS haritası" seçeneğini bulun. 3. LVDS HARİTA modu seçeneğini değiştirin.Ayar ekranı normal olarak görüntülenir.Not: Fabrika menüsündeki diğer seçenekleri istediğiniz gibi ayarlamayın.Aşağıdaki referans resimler size yardımcı olmayı umuyoruz.Teşekkürler.

Özellikler

  • Dizi: Apire
  • Uyumlu Marka: thinkpad
  • Marka Adı: OPLY
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: RoHS
  • 5 2022-08-16

    Anonymous

    Teslim önerilir Pekala, istediğim her şeyi aldım ve çalışıyorum. İyi..

    Bir Yorum bırak

    İlgili ürünler