26 Paket Çok renkli PU ısı transferi vinil Levhalar HTV demir on vinil ısı basın T-shirt tekstil Cricut

0

SKU: l69630

Etiketler: vinil ısı transferi, Isı transferi vinil, htv ısı transferi vinil, vinil önceden hazırlanmış widget'ları demir, cricut vinil kalıcı.

₺549.98 ₺385.06

Detaylar

26 renk 30 cm×30/25/20 cm PU Vinil

150-160degree, 10-15seconds, sıcak soyma.

Zengin ve Renkli Renk: eşsiz renk kombinasyonu,zorluk seçme problemini çözmek kolaydır.Benzersiz deseninizi benzersiz desenlerle özelleştirin colors.It kanvas ayakkabılarınızı, tişörtlerinizi, çantalarınızı, paltolarınızı ve çantalarınızı tasarlamak için kullanılabilir.Kalabalığın içindeki en özel insansın!

Yüksek kaliteli Vinil: Tekrarlanan testlerden sonra ürünlerimiz yüksek elastikiyete sahiptir, tekrarlanan temizlik için daha yüksek kaliteyi koruyacaktır, kolayca renk dökmeyecektir, çünkü ince projelerin üretimi daha fazla avantaja sahiptir.

Kolayca Kesin ve Ayıklayın: Kesme ve ayıklama için talimatlara göre parametrelerin ayarlanması (veya her makinenin performansının farklı şekilde ayarlanması) projenizin tamamlanmasına daha elverişli olacaktır.Vinil desteğimiz basınca ve sıcaklığa duyarlıdır ve tasarım istenen yüzeye aktarıldıktan sonra soyulması daha kolaydır.

Güvenli ve Dayanıklı Vinil: Vinilimiz elastikiyet ve yumuşaklık ile yüksek kaliteli çevre dostu poliüretandan yapılmıştır.Diğer markalarla karşılaştırıldığında, bu malzeme çok ince, kullanımı kolay, çevre dostu, giyilmesi güvenli, çocuk giyim ve aksesuarlarını süslemek için çok uygundur, böylece aileniz ve çocuklarınız güvende, modaya uygun, kimyasal içermez.

Renkler-limon sarısı, kırmızı, mor, koyu mavi, yeşil, gümüş, siyah, beyaz, altın, gök mavisi, pembe, gül kırmızı

Ürün satış noktası:

Mükemmel boyutsal stabiliteye ve çok iyi kesme uygulama özelliklerine sahip şeffaf bir taşıyıcı tabaka üzerinde gelen malzeme.Uygulaması kolay Cricut Silhouette Cameo ve diğer tüm kalıp kesim makineleri için en iyisi Transfer Makinelerinde Demir için uygundur ısı pres makinesi ev tipi ütü bile.

İlk yıkamadan önce 24 saat bekleyin.Isı transfer vinili çok esnektir ve dayanıklıdır.Tasarımlarınız 50 yıkama döngüsünden sonra bile aynı rengi koruyacak, solmayacak, soyulmayacak ve çatlamayacaktır.

Isı transfer vinil rulomuz, farklı boyutlarda sanat tasarımları veya logolar veya harfler halinde kesilmesi kolay ve kullanışlı, daha fazla seçenek ve tasarım zamanı ekleyen yeni, süper ince bir malzemeden yapılmıştır.Daha fazla eğlence için premium boyut.

PU ısı transfer vinil, elastikiyet ve yumuşaklığa sahip yüksek kaliteli çevre dostu poliüretandan yapılmıştır.Malzemenin kalınlığının diğer markalara kıyasla kullanımı çok incedir, bu nedenle yeni başlayan müşterilerin kullanımı kolaydır.Çevre dostu ve güvenli giymek.

Tam olarak ihtiyacın olan şey, tam olarak sahip olduğum şey!

Size en iyi dileklerimle!

Özellikler

  • Tip: htv
  • Model Numarası: PU HTV vinil levha
  • Malzeme: EVCİL HAYVAN
  • yüzey işleme: Lekeli
  • Özellik: Kendinden yapışkanlı
  • Marka Adı: WXPYU
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İşlev: Dekoratif
  • İlgili ürünler