Noel Sincap ve Ağaç Kesme Ölür ve Silikon Temizle Pullar Set Kart Yapımı için DIY Scrapbooking Fotoğraf Albümü Dekor Zanaat

0

SKU: l70182

Etiketler: Kart Albümü, temizle pullar bebek yenidoğan, kediler, Pul.

₺132.32 ₺92.62

Detaylar

Bu öğe hakkında

① Göz alıcı Tasarım: Toplamda 1 adet kesme kalıbı ve 1 sayfalık silikon şeffaf pullar alacaksınız.Ve şablonlar esas olarak dondurma ve fare unsurlarından oluşur.Kartınızda kesinlikle benzersiz süslemeler olacaklar.

② Yüksek kalite: Kalıp kesim, temiz ve güzel kenarlı, bükülmesi ve deforme olması kolay olmayan yüksek kaliteli yüksek karbonlu çelikten yapılmıştır.Şeffaf damga dayanıklı silikondan yapılmıştır, kokusuzdur ve korozyon önleyicidir.Uzun süre farklı zanaat projeleri için uygundurlar.

③ DIY Hassas Şablon: Kalıp kesim seti ve şeffaf pullar kombinasyon halinde tasarlanabilir.Önce deseni kesmek için kalıp kesimlerini kullanabilir ve ardından damgaları damgalamak için kullanabilirsiniz. color.In ek olarak, benzersiz ve zarif kartlar oluşturmak için çeşitli desenler rastgele eşleştirilebilir!

④ Yaygın kullanım: Scrapbooking, kart yapımı, kağıt el sanatları,cep scrapbooks,tebrik kartları,albüm dekorasyonu, fotoğraf çerçevesi vb.İçin mükemmel şekilde kullanılır.

gifts Tatlı hediyeler: Enfes hediyeler yapmak ve ailenize veya arkadaşlarınıza festivallerde veya diğer önemli günlerde büyük bir sürpriz yapmak için takımı kullanabilirsiniz!Ayrıca aileniz ve arkadaşlarınızla görüntüler oluşturur ve birlikte mutlu bir boş zamanın tadını çıkarırsınız!

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Maden
  • Marka Adı: arricraft'ın
  • CN: Guangdong
  • Öğe Türü: Takı Bulguları
  • İlgili ürünler