LED yıldız Projektör Gece Lambası Galaxy Yıldızlı Gece Lambası Uzaktan Kumanda Okyanus Dalgası Projektör Uzaktan Kumanda

4.2

SKU: l8104

Etiketler: LED Yıldız Projektör, uzaktan kumandalı projektör, lg sihirli uzaktan kumanda, evrensel uzaktan kumanda, uzaktan kumanda, Gece lambası.

₺53.89 ₺37.78

Detaylar

LED yıldız projektör gece lambası Galaxy yıldızlı Gece Lambası uzaktan kumanda okyanus dalgası projektör uzaktan kumanda siyah Özellikler: 1.Yıldızlı gökyüzü ışığı, dört renkli su deseni ışığı ve yeşil lazerin birleşimidir.Su deseninin dört rengi kırmızı, beyaz, mavi ve yeşildir.Lazer rengi yeşildir.Uzaktan kumanda, su deseni rengini, su deseni hızını ve su deseni modunu kontrol edebilir. 2.Güç kaynağı: iki adet AAA kuru pil (pilsiz). 3.Uzaktan kumanda, işlevleri ve ışıkları değiştirmek için kullanılabilir.Açıklama: Bu uzaktan kumanda kaliteli ve yıldızlı gökyüzü ışıklarını etkili bir şekilde kontrol ederek hayatınızı daha rahat ve hızlı hale getirebilir.Özellikler: Ürün adı: yıldızlı gökyüzü projektör lambası uzaktan kumanda Giriş voltajı: USB arayüzü 5 V Çıkış voltajı: 5 V/2000MA Ürün gücü: RGBW2*3 W (toplam 6 W) Renk: siyah Güç kaynağı: 2* AAA pil (dahil değildir) Malzeme:ABS Paket içeriği: 1x uzaktan kumanda Notlar: 1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz. 2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Özellikler

  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kullanmak: Aydınlatma
  • Kablosuz İletişim: IR
  • Kaynak: Anakara Çin
  • 5 2022-11-08

    Anonymous

    Uzaktan kumanda mutlu. Ampul uzaktan kumandasından kayboldu ve AliExpress tek umudumuzdu. Uzaktan kumanda çalışıyor, her şey yolunda. Tek olumsuzluk, ilk başta sitede parselin teslim edildiğini ve sadece birkaç gün sonra satıcıyla kavga etmeyi düşündüğümde parselin atıldığını görmemdi. Letonya & amp; apos; da postalarımız var..

    5 2022-10-07

    Anonymous

    Çalışma izni Açıklaması.

    5 2022-12-28

    Anonymous

    omg bu harika, benimkini kaybettim ve bu harika çalışıyor!!!!!! .

    1 2022-11-25

    Anonymous

    Evet kötü teslimat teslimat teslimat teslimat teslimatçı çalışmıyor projektör Tavsiye etmiyorum.

    5 2022-12-10

    Anonymous

    işler.

    Bir Yorum bırak

    İlgili ürünler