Simüle 3D Baskı Zambak PU Film Hissediyorum 3 Kafa Düğün Oturma Odası Yatak Odası Dekoratif Fotoğraf Süsler Bahçe Dekorasyon

5

SKU: l8186

Etiketler: baskı zambak pu film hissediyorum, dekor, noel dekorasyon, buket, mezar için mezarlık süslemeleri, çiçekler ev dekorasyonu.

₺41.42 ₺39.31

Detaylar

[isim] simüle Zambak

[ağırlık] yaklaşık 26G

[malzeme] çiçek: Pu yumuşak kauçuk çubuk: plastik

[çiçek] çapı yaklaşık 13-14 cm,

Yaklaşık 8 cm yüksek

[Özellikler] bir dal yaklaşık 36 cm uzunluğundadır. 1 büyük çiçek, 3 küçük bracts

[uygulanabilir durumlar] yatak odası, ofis, düğün sitesi, restoran, vb

İlgili yapay çiçekler

C: Farklı boyutlardaki vazolara uyum sağlamak için stil genellikle daha uzundur.Şişeyi takarken, çiçek sapını gerektiği gibi pense ile (çiçek sapı demir tel içerir) kesebilir veya bükebilirsiniz.

B: Nakliye sürecinde çiçekler, kaçınılmaz olarak bir araya getirilmesi gereken kutular içinde taşınır.Onları sallayabilir, giyebilir ve orijinal görünümlerine dönmelerine izin verebilirsiniz.Saçla kaplı çiçekler, yapraklar ve dallar kaçınılmaz olarak saçlarını kaybedecektir ki bu kalite sorunu değildir.

C: Çoğu yapay çiçek ve yapraktır.Ara sıra düşerlerse, yalnız girin.Bu bir kalite değil problem.In çevreyi korumak için çoğu ihracat ürünü yapıştırıcı kullanmaz.Bu nedenle ara sıra yaprak çevirmekten kaçınmak zordur.

D: renk farkı gelince, ürün ayni.Ürün rengini gerçek renkle tutarlı tutmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Ancak, çekim ışığı, çevre, aydınlatma ve ekran farklılıkları nedeniyle, kaçınılmaz olarak bazı renk farkı sorunları ortaya çıkacaktır.

E: Boyut ve ağırlık ile ilgili olarak, ürün manuel olarak ölçülür ve tartılır.Farklı ürün şekilleri ve ölçüm yöntemleri nedeniyle bazı hatalar olacaktır.Lütfen gerçekten alınan ürünlere bakın!

Özellikler

  • Tip: Zambak
  • Sınıflandırma: Yapay Çiçekler
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Çiçek
  • Çiçek Tarzı: Çiçek Buketi
  • Malzeme: PU
  • 5 2022-07-21

    Anonymous

    süper.

    5 2022-07-21

    Anonymous

    süper.

    Bir Yorum bırak

    İlgili ürünler