5m-100m Düğün Peri ışıkları LED Açık Garland Ev Dekor Odası Bahçe Duvar 2022 Noel Ramazan Doğum Günü Dekorasyon 2023

5

SKU: l8621

Etiketler: peri ışıkları led, ramazan dekoru, bekarlığa veda Partisi, noel dekorasyon, DİY Dekorasyon, masa dekorasyonu için merkez parçası.

₺122.35 ₺85.72

Detaylar

Özellikler

Ürün adı: LED dize ışık

Renk: Sıcak Beyaz / Soğuk beyaz / Çok renkli / Kırmızı / Mavi / Mor

LED Uzunluğu ve Miktarı :

5 M 20LED

10 M 100LED

20 M 200LED

30 M 300LED

50 M 400LED

100 M 800LED

Not: bizim dükkanda 100 M ışıkları 800 LEDs var, ve diğer dükkanlar sadece 500 LEDs var.800LEDs kalitesi daha yüksek olacak ve etkisi daha iyi olacak.

IP Sınıfı: IP44 Su Geçirmez (kontrol kutusunu,kuyruk fişini ve fişi kuru tutun)

Uygulama: Noel, Düğün, Parti, Ev, Otel, KTV, Vitrin, Avlu

Gerilim ve Fiş Tarzı: 220 V AB Fiş / 110 V ABD Plug

8 Fonksiyon Kontrolörü: 1.Kombinasyon;2.In Dalgalar; 3.Sıralı; 4.Yavaş kızdırma; 5.Kovalama / Flaş; 6.Yavaş Solmaya; 7.Pırıltı / Flaş; 8.Sabit dur.

Stil 1: Uzaktan Kumanda Yok

Not: Ülkenizin voltajı 220V ise, lütfen doğrudan satın alın.Ülkenizdeki voltaj 110V ise, lütfen satın alırken 110v'a dikkat edin ve uzaktan kumanda olmadan sadece 10m ve 100m ışıklar satın alınabilir.Lütfen satın alırken dikkat edin.

Stil 2: Uzaktan Kumanda İle

Uzaktan kumanda pili modeli:1 * CR2025 düğme pil (dahil değildir)

Not:

Led ışıkları Su geçirmezdir, ancak denetleyici ve uç konektör su geçirmez olmadığından dışarıda kullanmak istiyorsanız lütfen denetleyiciyi ve uç konektörleri veya pil kutusunu iyi koruyun, lütfen buna dikkat edin.Aşağıdaki yönteme başvurabilirsiniz.

Denetleyiciyi nasıl koruyabilirim?

1.denetleyiciyi sağlam, gözeneksiz bir plastik torbaya vb. sarın.

2.Plastik portu bir ip veya kravatla bağlayın.

3.Denetleyiciyi sabitleyin (denetleyicinin sarsılmasını ve sallanmasını önlemek için)

4.Çizginin çıkışı aşağı bakar.

(Teller boyunca denetleyiciye yağmur suyunun akmasını önleyin.

Neden mağazamızı seçmelisiniz?

1: Biz tüm fabrika doğrudan satış, profesyonel Noel ışıkları, Çelenk.Binlerce farklı stilimiz var, çok sayıda stokumuz var, bu yüzden malları hızlı bir şekilde ekspres şirkete teslim edebiliriz.Biz toptan ve Dropshipping sağlamak, eğer anlamıyorum, bizimle irtibata geçebilirsiniz.

2: Noel ışıkları üretmenin her sürecinde çok dikkatliyiz, tüm ışıklar test edilecek, ışıkların gönderilmeden önce iyi olduğundan emin olabiliriz.

3: Yüksek kaliteli kabarcık sütunları ve yüksek kaliteli kabarcık film torbaları kullanarak ambalajı tekrar yükselttik.Ambalaj daha güvenli olacaktır.Tabii ki, lojistik şirketi tarafından şiddetli nakliye nedeniyle hasar gören ara sıra ürünler var, ancak bu çok nadirdir.Böyle bir durumla karşılaşırsanız, lütfen endişelenmeyin, siparişi onaylamayın, önce bize gelin, başa çıkmanıza yardımcı olacağız ve kesinlikle size tatmin edici bir cevap vereceğim.

4: Hizmet standartlarımız: müşteri kayıplarını önlemek için her şey müşterilerin çıkarlarına dayanmaktadır.Alınan paketle ilgili bir sorun varsa, önce bize gelmelisiniz, anlaşmazlığı açmayın, daha iyi halledeceğiz.Biz dürüst satıcılarız.Tüm alıcılara karşı çok arkadaş canlısıyız ve herkesle arkadaş olmayı seviyoruz.Dürüst alıcılarla iş yapmayı seviyoruz ve size en iyi hizmeti sunmayı umuyoruz.

5: Lojistik için, sipariş göndermek için mevcut nispeten istikrarlı lojistiği seçeceğiz ve genellikle normal olarak sevk edilecekler.Ancak lojistiğin en yoğun dönemi olduğu ve aynı zamanda özel bir an olduğu için az miktarda parselin hızı normalden daha yavaş olabilir.Tüm satıcılar lojistik hızını kontrol edemez.Böyle bir durumla karşılaşırsanız, lütfen endişelenmeyin ve sabırla bekleyin, Zamanında bizimle iletişime geçin, paketi takip etmek için sizinle işbirliği yapacağız.Paket kaybolursa, geri ödeme başvurusunda bulunmanıza yardımcı olacağız.

Özellikler

  • Desen: Hiçbiri
  • Malzeme: Plastik
  • Model Numarası: RTG8888'NIN sohbeti
  • Elektronik: NO
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Neden: Düğün & Nişan, Bayram el-Kandili, Vaftiz ve Vaftiz, Aziz Patrick Günü, Büyük Etkinlik, Emeklilik, Cinsiyet Açıklaması, doğum günü partisi, Ev Taşıma, Çocuk Bayramı, April Fool Günü, Okula Dönüş, Çin Yeni Yılı, Dünya Günü, Babalar Günü, Şükran, Parti, Noel, sevgililer günü, Düğün, Cadılar bayramı, Paskalya, yeni yıl, Mezuniyet, Yıldönümü, Anneler Günü
  • CN: Zhejiang
  • 5 2022-08-11

    Anonymous

    PARFAIT!.

    Bir Yorum bırak

    İlgili ürünler